Kertész Julcsi írásai

Film ajánló – One Day

A szerelmes filmben találkozunk a két fiatallal, akiknek a közös kalandjuk a diplomaosztón kezdődik. Mind a ketten mások, de úgy tűnik, a barátságuk igen jól működik. Fiatal koruktól egészen a felnőttkorig követjük végig történetüket, amiben hol külön utakon járnak, hol éppen együtt töltenek egy kis időt, de mindig éppen más-más életszakaszban. A történet vége igen csak drámai és nem happy end, a be nem teljesült szerelem egyik igen megérintő formája tárul elénk ebben a romantikus filmben.

Miért érint meg mindenkit ez a film és miért érezzük, azt, hogy teljesen életszagú a történet?

Fiatalság, bolondság, szerelem, ezekkel mindannyian találkoztunk már életünkben. A legnagyobb mondanivalója szerintem, hogy vállaljuk fel magunkat és az érzelmeinket egyaránt, és igenis elmondható hogy a szerelmem a legjobb barátom, sokszor előfordul, hogy amit keresünk, már évek óta ott volt a szemünk előtt, csak éppen nem láttuk. Amennyiben ezeket a lépéseket a karakterek is megtették volna már korábban, akkor szerelmük hosszabb életű lehetett volna.. 

Amennyiben szereted a filmeket, ami különböző sorsokat mutat be, és az elfogadásé, szereteté és a szerelemé a főszerep, akkor ne hagyd ki ezt a filmet.

Please follow and like us:

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.