Fodor Betti írásai

Advent, ajándékozás, karácsony. Ez kezdődött el ma – videós!

Ma van advent első napja, de nem csak az adventi időszak kezdődött el ma, hanem a videó és podcast sorozatunk! Immáron nem csak olvashatsz, hanem nézhetsz, hallgathatsz is minket! Igaz, a podcast egy kicsit később jön majd, amint megoldjuk a technikai ördöghurkot. Láthatod: mi mindent megteszünk, hogy gondozzuk a lelked. A héten leírt témákat dolgoztuk fel, így ismerősek lehetnek. A videón Betti (jómagam balra) és Julcsi (jobbra) lesz látható, míg Gabi a koronavírus miatt telefonon szólt hozzá, így neki csak a bársonyos hangját fogod hallani.

Igyekszünk minél több hanganyagot és videót készíteni, mert bár én jobban szeretek olvasni, mint végignézni egy uncsi videót, de beismerem, hogy sokan inkább hallgatni, nézni szeretik a témákat, amiket feldobunk (akár főzés, vezetés közben).

Mondanunk sem kell, hogy ha tetszik a videó és bátorítanál minket, hogy több ilyen tartalmat osszunk meg legközelebb is, akkor nyomj egy lájkot és oszd meg a közösségi oldaladon! Mondd el véleményed, hogy legközelebb még jobb videót, hanganyagot készíthessünk, még jobb témákban! Számítunk rád! 😉

Please follow and like us:

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.