Fodor Betti írásai

Karácsonyi filmajánló 9. – 12 karácsonyi randi

A 12 nap alatt a főhősnőnek 12 karácsonyi randin kell részt vennie, méghozzá ugyanazon. Tipikusan időhurkos sztori, aminek a végén, ha a főhősnő elég okossá és tökéletessé válik, akkor kikerül az időhurokból. Lelki fejlődésről ábrándozol? Esetleg a kapcsolat-menedzsmenteden kell javítani? Nézd meg ezt a filmet és vond le a magad konzekvenciáját, ugyanis a könnyed stílus ellenére tanulság, fejlődés, menedzselési képesség javítás mind megtalálható benne.

Nem a legjobban indul a szenteste Kate számára, mivel vásárlás közben elájul egy plázában, majd rájön, hogy volt barátját már késő visszahódítani. Nem túl lelkesen indul a számára összehozott vakrandira, ami természetesen pocsékul sül el. Tehát _ Kate szép fiatal szingli, aki karácsonykor randizik egy vadi új pasival, ősei örömére, neve Miles. Pár perc után otthagyja, mert ex-barátjával Jackkel is randija van. Jack azonban nem egyedül érkezik, hanem kutyájával, Maxszel és új barátnőjével, aki úgy néz ki, mint egy pompom csaj. Kiderül, hogy Jack gimnáziumi osztálytársa volt. Kate fogja Jack kutyusát, s lelép. Magányosan alszik el éjszaka, csak Ő meg Max, a kutya, majd arra ébred, hogy ismét az áruház padlóján fekszik. A sors különös fintora okán tizenkét alkalommal élheti át december 24-ét, valamint az első randiját Milesszal, a rendkívül szimpatikus fiatalemberrel. A tizenkét nap során ráébred, miket kell jóvá tennie önmaga és a körülötte élők életében, megtanulja, hogy tegye jobbá a kapcsolatait és, hogy hol kell keresnie a boldogságot. Amikor végre minden sínre kerül, számára is beköszönt karácsony napja.

A történet vezetése kissé klisés, amolyan tingli-tangli romantikus, mégis bájosan magával ragadó cselekménye van. Ajánlom szakítás után az év bármely napján, hogy ha nem tudod elengedni magadban az exet!

Please follow and like us:

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.