Kertész Julcsi írásai

Karácsonyig filmajánló 10. – Karácsonyi ének (filmsorozat)

A klasszikus sztori újragondolva, a tavalyi filmet kicsit sötétebb ábrázolás jellemzi, de annál szívcsavaróbb és szerethetőbb. Változatlan karakterek, akik elmaradhatatlanok a játékfilmben: Bob Crachit, Ebenezer Scrooge, ill. Számla és persze a Múlt, Jelen és Jövő karácsony szellemei. Miért is dolgozzák fel ezt a filmet ennyiszer, legyen szó rajzfilmről, meséről vagy élőszereplős filmről? A válasz igazán egyszerű, az egyik legszerethetőbb karácsonyi film, ami nem csak karácsonykor tölti be szeretettel és melegséggel a szívedet.
A nagy személyiségváltozás a filmben egyértelműen arra motivál és  buzdít  mindenkit, hogy a szeretetnél nincs fontosabb, nem érhet nyomába sem karrier, sem pedig pénz. Ha Ebernézernek sikerült a mogorva, undok, rosszindulatú jeges szívét felolvasztani, akkor ez nekünk is sikerülhet. A képi világ és zene is abszolút megjeleníti a karácsony hangulatát, igen veled is könnyen előfordulhat, hogy egyszerre ledarálod és maratont tartasz! 🙂

Ha te is kedvet érzel arra, hogy megoszd gondolataid, véleményed a karácsony kapcsán, akkor küldd el emailben az info@retahuman.hu emailcímre, és ha beleillik a lélek gondozásba, akkor megjelenik. Kérjük, hogy aláírást mindenképpen küldj hozzá, hogy azon a néven tudjuk megjelentetni az írásodat!

Please follow and like us:

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.