Fodor Betti írásai

Karácsonyig filmajánló 3. – Hivatali karácsony

Unod Kevint, de minden más karácsonyi film túl romantikus számodra? Akkor nézd meg a Hivatali Karácsonyt! Garantáltan kínos karácsonyi buli, szenzációs színészi alakítások, agyament cselekmények, viszont a végén mégis ott lapul az édes Happy End.

Bár még párat kell aludni a céges karácsonyi bulikig (ha meg lehet tartani egyáltalán?!), mi mégis előre hoztuk ezt a filmet, amolyan ráhangolódásként. Elvégre egy átlagos munkahelyről szól, ahol a munkatársak utálják egymást, utálják a munkájukat, utálják saját magukat is. Ebbe toppan be a főnök, aki egyrészt kirúgásokkal fenyegetőzik, másrészt megtiltja a céges karácsonyi partit, amit amúgy eléggé szolidra terveztek. Hiába a tiltás, mikor egy nagykutya ügyfél miatt mégis ünnepséget kell tartani.

A Wall Street Farkasa is megirigyelné a bulit, amit a cég vezetői rittyentettek, csakhogy az esélyes megrendelőjüket, leendő partnerüket elkápráztassák. A gond ott kezdődik, hogy a cég ügyvezetője ezt nem nézi jó szemmel és végig az ünnepség ellen van. A végén enyhül csak meg a fagyos szíve, mikor betoppan a buliba és közlik vele az okokat, illetve az eredményekeet. Azért az egyik kedvencünk, mert van a filmben csapatmunka, padlóról felállás, lélekjóga, bordatörés, drog-pia-szex, és hatalmas anyagi kár. Ez is egy olyan film, amit minden évben lazításként meg kell nézni. 

Cégvezetők figyelem! A film egyik jelenetét se alkalmazzátok a vállalkozásotokban!!!

Please follow and like us:

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.